Akbucaklılara Teşekkürler
MAKALE
Paylaş
21.01.2013 00:24
6.758 okunma
İlhan Öztürk

Akbucak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 20.01.2013 günü İstanbul’da düzenlediğimiz 3. Arabaşı şenliğine köylülerimiz büyük bir ilgi göstermiştir.

Köylülerini görmek ve hasret gidermek amacıyla şölenimize gelen ve bizleri onurlandıran tüm Akbucaklılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Akbucaklıların ilgisi olduğu sürece bu şöleni sürdüreceğiz. Talep olması halinde piknik organizasyonu, bayramlaşma organizasyonu ve taziye organizasyonu gibi etkinlikler de yapacağız.

İstanbul dışında olduğu için gelemeyen veya İstanbul’da olup da sağlık ve sair mazeretleri sebebiyle gelemeyen ancak gönlü bizlerle olan Akbucaklılara da teşekkür ediyoruz. Zira salona gelemeyen birçok Akbucaklı, okuduğu cüzlerle, hatimlerle, yasinlerle, dualarla ve gönül dolusu sevgi ile iştirak ettiler. Yine hep birlikte geçmişlerimizi de yadedip dualar gönderdiler.

Salondakiler kadar salona gelemeyenlerin ve ebedi hayata göç eden Akbucaklıların da varlığını salonda hissettik. Onları muhabbetle, anılarla ve dualarla andık.

Şölenimize gelerek veya gelemeyip de gönülleriyle ve dualarıyla şölenimize iştirak eden tüm Akbucaklılara tekrar teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyoruz.

Akbucak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Adına Dernek Başkanı 

Av. İlhan Öztürk

Yorum Ekle
Adınız :
Başlık :
Yorumunuz :

Dikkat! Suç teşkiledecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
AKBUCAK KÖYÜ
www.akbucak.com
SARIKAYA/YOZGAT
BAĞLANTILAR
KISAYOLLAR
Akbucak Köyü Muhtarlığı - Alper ÇAMLIDAĞ
Akbucak Köyü Facebook Grubu
Akbucak Köyümüz Facebook Grubu
 
Ana Sayfa
Yazarlarımız
İletişim
Akbucak Köyü - Harita
Web TV
Fotoğraf Galerisi
© 2005 - 2023    www.akbucak.com          Tasarım ve Programlama: Dr. Murat Kaya